Svar av frågorna //Lisa


Namn:
Lisa "Lizza"

Ålder: 14 (född 98)

När började du gilla Bella? När jag var i Usa 2010 och vi bodde på ett hotell i New York. På hotellet sappade jag runt bland de olika tv-kanalerna och hittade Disney Channel. Då kom de upp en reklam för Shake It Up Season 1 Premiere. Blev typ jätteglad att de skulle komma en ny serie som var bra. Som tur va så var vi kvar i Usa till dagen då första avsnittet gick och jag såg de och tyckte det var jättebra! När jag kom hem kollade jag om avsnittet med kompisar och kollade i amerikansk takt tills jag i Mars fick reda på att de skulle komma till Sverige!
I första avsnittet vart jag också kär i hennes underbara klädstil och personlighet.

Varför börja du gilla Bella/ Vad tycker du om Bella? Jag började gilla Bella för hon var/är en fantasktisk människa och skådespelare. Hon är riktigt talangfull och har en underbar klädstil.

Vad tycker du om Shake It Up? Jag älskade det i början och hela säsng 1. Tyckte säsong 2 var sämre, mer de där fjantiga disney brukar ha i sina serier.

Vad tycker du om Frenemies? No Comments. Ne men tycker den var som vilken annan Disney-film. Anpassad för 7 åringar. Gillade den inte, såg den bara för att bella var med i den!

Vilken av Bella's låtar (Bubblegum Boy, Watch Me & TTYLXOX) tycker du är bäst?
Hmm. Jag älskar alla hennes låtar, Minst Bubblegum Boy men sen blir de svårt. Gillar nog TTYLXOX mest för de är bara Bella som sjunger i den+att jag älskar texten.

Vad tycker dom om Bella's BFF Zendaya, och vad om hennes föredetta BFF Pia Mia? Jag gillar ingen av dem. Har inget emot Zendaya men är inget fan. Men tycker såklart att hon är bättre än Pia Mia. De första jag tänkte när jag hörde att Bella & Pia skulle göra en låt var att Pia Mia bara vill ha Bella för hon är känd och då kunde hon själv bli känd. Det ända jag gillar med Pia Mia är hennes röst, brukar lyssna om och om på It Will Rain Covern hon gjort. 

När ville du skaffa en blogg om Bella? När jag gjorde de, då inte fanns någon annan blogg om henne!

Har du posters på Bella på din vägg? Inte på väggen för tillfället. Har i garderåben och en hel pärm med posters med henne. 

Har du några övriga idoler? Wow, shit de är många. För några år sedan var med bara Miley Cyrus men nu är de fler. Det är bland annat Miley Cyrus, Robert Pattinson, Ian Somerhalder, Lucy Hale, Nina Dobrev, Paul Wesley, Kat Graham, Candice Accola, Taylor Swift, Lea Michele, Ashley Benson, Shay Mitchell, Tammin Sursok och massa mera. 

Din favorit serie, film? Mina favoritfilmer är Twilight (alla), Easy A, The Last Song och Hunger Games och mina favorit-serier är Glee, Vampire Diaries, True Blodd, Pretty Little Liars, Hannah Montana^^, American teenager, The Lying Game och secret circle. 

Vad tyckte du om Bellathorne.blogg.se innan du började blogga där? Jag startade den.

Hur mycket skulle du max betalla för att få träffa Bella, ta kort med henne, få autograf och höra henne sjunga? Njaa, jag vet inte.. det finns andra jag hällre vill träffa/andra saker jag vill lägga pengarna på. Så max 1000kr, vet att det inte är så mycket men så är de!

Vad skulle du göra om du fick en träff med Bella i 10 timmar och ni fick göra vad som helst? Jag skulle helt klart ta massa bilder och sånt. Skulle kanske vilja gå på bio, besöka Shake It Up Studion i L.A, shoppa på Forever21 osv. Skulle tycka de var helt fantasktiskt iallafall!

Vad skulle du göra om Bella knackade på din dörr? Hmm, SKRIKA, få panik.. Fixa håret om de såg fail ut!

Om Bella bara ska göra en sak vad ska hon göra då (sjunga, dansa, skådespeleri, modell)? Skådespeleri, hon är en fantasktisk skådespelare!

Tre saker att ta med till en öde ö (inga begränsningar)? En kompis, tändstickor och en kniv.


Övrigt du vill ta med?
Glöm inte min blogg http://lizzas.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0